//the Header

Astume otsustava sammu perede turvalisuse suurendamiseks

Teeme otsustava sammu vingugaasist põhjustatud õnnetuste ära hoidmiseks, fookuses on lastega pered ning nende kodude muutmine turvaliseks.

Koostööpartneriks on meie Päästeingel G4S. Vabatahtlikud päästekomandod valivad koostöös kogukonna ja omavalitsusega välja viis omakandi paljulapselist peret, kellele paigaldatakse Nublu suitsu- ja vinguandurid. G4S tagab omalt poolt Nublu suitsu- ja vinguanduri teenuse viieks aastaks tasuta.

Lisaks koostöös G4Siga paigaldatavatele Nublu-anduritele on Päästeliidule appi tulnud meie Ligimesekaitsja ERGO, et saaksime vinguandureid paigaldada võimalikult paljudesse kodudesse.

Nii, nagu meie ühingutele on oluline teha ennetustööd, näiteks hoida ära vingugaasist põhjustatud õnnetusi, on oluline ka päästeühingute varustuse täiendamine, et saaksime õnnetustele reageerida kiirelt ja professionaalselt. Ootame annetusi meie päästefondi veebilehel https://paasteliit.ee/toetame/ ja aitame üheskoos elu Eestimaa igas nurgas turvalisemaks muuta!

Teeme Eestis elu ohutuks!