//the Header

Astume otsustava sammu perede turvalisuse suurendamiseks

Vabatahtlikud päästjad ja G4S aitavad lasterikaste perede tuleohutust parandada

Vabatahtlikud päästjad koos koostööpartneriga G4S mobiliseerivad jõud, et  muuta kodud üle Eesti turvalisemaks. Ennekõike on tähelepanu all lasterohked pered, sest lapsed on vingumürgituse suhtes kõige tundlikumad.

Vabatahtlikud päästekomandod valivad kootöös kogukonnaga välja 5 omakandi paljulapselist pere, kellele paigaldatakse Nublu suitsu- ja vinguandurid.  G4S tagab omalt poolt Nublu suitsu- ja vinguanduri tasuta teenuse viieks aastaks. Pered võivad ennast tõeliselt turvaliselt tunda, sest Nublu suitsu- ja vinguandur annab ohu korral häireteate ka G4S juhtimiskeskusesse, kes saadab olukorda kontrollima turvaettevõtte patrulli või vabatahtlikud päästjad.

Lisaks koostöös G4S-iga paigaldatavatele Nublu-anduritele soovime soetada täiendavalt vinguandureid, et saaksime neid võimalikult paljudesse kodudesse paigaldada. Toeta vingandurite ostmist Päästeliidu veebilehel https://paasteliit.ee/toetame/  ja aita elu Eestimaa igas nurgas turvalisemaks muuta!

Teeme Eestis elu ohutuks!