//the Header

Lääne päästekeskuses sai Aasta Tulijaks Ruhnu ja Aasta Tegijaks Nõva vabatahtlikud

10. novembril peeti Pärnumaal Jaanihanso siidritalus Päästeameti Lääne päästekeskuse vabatahtlike päästjate koostööseminari.

Võeti kokku käesoleva aasta mured ja rõõmud ning vaadati üheskoos tulevikku. Seminari lõpetas silmapaistvamate vabatahtlike päästekomandode tunnustamine. Traditsiooniks on saanud kahe tiitli väljastamine – aasta Tulija ja aasta Tegija.

Seekordselt oli Tulija 2018 tiitli saajaks Ruhnu Vabatahtlik Päästeselts, kes on aktiivselt osalenud vabatahtlikele mõeldud koolitustel ning edukalt käivitanud Ruhnu vabatahtliku päästekomando tegevuse.

Tegija 2018 tiitli pälvis Nõva Tuletõrjeselts silmapaistvate soorituste eest päästetöödel, ennetustööl ja õppustel. Nõva vabatahtlikud päästjad osalevad alates 2018. aastast kombineeritud töökorraldusega päästekomando töös, see tähendab, et koostöös kutseliste päästjatega tagatakse aastaringselt 24/7 kolmeliikmeline valmisolek pääste- ja ennetustööks.

Foto: Päästeameti kogust

Teeme Eestis elu ohutuks!