//the Header

Anname päästjatele vestid

30. juuniks 2018 kogume päästevestide ostuks 11200.- eurot

Päike. Liiv. Meri. Suplused rannas ja öised sukeldumised soojärvedes. See on suvi, sõbrad! Kas suudame sellest eluga välja tulla?

Eestis uppus 2017. aastal 42 inimest. Neist 60% libastus või kukkus vette. Maailma Tervishoiuorganisatsiooni 2014. aasta andmetel kuulume rahvusvahelises plaanis keskmise uppumise tasemega riikide hulka. Kuid meie lähinaabri Soomega võrreldes uppus Eestis 2017. aastal ligi kaks ja pool korda rohkem inimesi, Rootsiga võrreldes üle nelja korra rohkem.

Eestis on poolsada vabatahtlikku merepäästeühingut ja sadu vabatahtlikke merepäästjaid; lisaks nendele teevad veeohutusalast ennetustööd enamus vabatahtlikke päästekomandosid. Anname neile võimaluse korraldada sisukaid veeohutuse õppepäevi! Ja ühtlasi meid kõiki turvaliselt päästa.

30. juuniks 2018 kogume 11200  eurot selleks, et osta uusi päästeveste vabatahtlikele päästeühingutele üle Eesti. Anna oma panus turvalisema Eesti nimel.

Vabatahtlike merepäästjaid käis õppusel pildistamas Jarek Jõepera.

Teeme Eestis elu ohutuks!